Ryhmäytymässä uuden luokan kanssa

Vartiokylän yläasteen koulun uusia seitsemäsluokkalaisia on jo vuosikausia ryhmäytetty itäisen alueen nuorisotoimen ja koulun yhteistyönä. Mahtavan tilan näihin tilaisuuksiin on viime vuosina tarjonnut Vartiokylän kirkko, jonka pihalla on tilaa leikkiä ja mellastaa. Ryhmätymisen ideana on parantaa ryhmähenkeä luokassa ja tutustua toisiin.

Kun meidän luokka lähti ryhmäytymiseensä Vartiokylän kirkolle 25.8., me emme tienneet, mitä odottaa. Tapahtuma oli kuitenkin positiivinen yllätys. Luokkamme pääsi tutustumaan toisiinsa alueen nuorisotyöntekijöiden järjestämien leikkien parissa. Ryhmäytymisessä pelattiin myös erilaisia pelejä, kuten pallon nappaus, ja tehtiin yhdessä oman luokan banderolli, joka koristeltiin sormiväreillä ja tusseilla. Yhteinen tekeminen ja leikkimieliset kilpailut toivat hyvän fiiliksen. Mukana olivat myös luokkamme tukioppilaat ja luokanvalvoja.

Ryhmäytymisessä oli myös luokkien välinen kilpailu, jossa piti ampua pyörän sisäkumilla koirien lelupossua frisbeegolf-maaliin. Vaikka meidän luokka ei onnistunut siinä kauhean hyvin, kaikilla oli hauskaa ja kaikki kannustivat toisiaan.

Päivän lopuksi herkuteltiin vielä grillatuilla makkaroilla ja karjalanpiirakoilla ja juotiin mehua. Ryhmätyksestä lähdimme kaikki iloisin mielin kotiin.

7e-luokan oppilaat