Pakinoita niistä huonommista koulupäivistä

Onko sinulla se aika kuukaudesta? Sinulla on kova hätä ja rynnit vessaan? Otat hyvän asennon ja puhelimen käteen ja alat rauhassa selata instagramia, mutta sitten joku Tuonelan kakkapylly tulee rynkyttämään sitä antikristuksen ovea, ja mukava kokemuksesi, aistielämyksesi menee piloille. Sinulta tulee ujo menkkaveri, ja se jos mikä alkaa ketuttamaan, ja seuraavat kaksi tuntia sinun tekee mieli jahdata kyseistä ovenrynkyttäjää raivaussahalla.

Tiedätkö sen tunteen, kun joku vatun iilimato on jättänyt koneelta kirjautumatta ja sinun pitäisi kirjautua itse koneelle ja aloittaa kokeen teko. No, luonnollisesti koneen avautumiseen menee vähintään se 20 minuuttia, ja siinä menee arvokasta koeaikaa, ja kun viimein pääset tekemään sitä Manalan matikankoetta, ensimmäinen kysymys kuuluu näin: Matilla on kolme omenaa. Strutsi juoksee tien yli ja valaan sydän lyö 97 kertaa tunnissa. Laske auringon tilavuus. Koetta tehdessä kuuluu käytävältä valaiden paritteluääniä. Ja juuri kun olet saanut laskettua, mikä on ihmiskunnan kahdestoista ihme, näiden parittelevien valaiden joukkoon liittyy punapeppupaviaaneja, jotka möykkäävät kuin Intian lentokentällä vierailevat taisteluhelikopterit.

Kokeen jälkeen keskustelette, mitä saitte ystävienne kanssa tehtävien vastauksista. Ja kun muut riitelevät, oliko vastaus 37 vai 37.5, niin sinä sait vastaukseksi: koivu on havupuu.

Kokeiden jälkeen tulee aina sama ongelma. Se on ennustaminen, että menikö koe hyvin vai huonosti. Jos mielestäsi koe meni hyvin, niin todellisuudessa opettaja on nauranut sinun vastauksillesi kokeita korjatessaan sunnuntai-illan ratoksi. Varman oloisena ja itsevarman näköisenä marssit opettajan luo kuullessasi nimeäsi huudettavan. Otat kokeen kauniiseen käteen ja ensimmäisenä katsot sitä punaisella stabilo-tussilla kirjoitettua numeroa, joka on rengastettu hämmästyttävän symmetrisellä tavalla. Näet, että rengastetun palleron sisällä on numerona viisipuoli, ja lähdet luokasta kiljuen ulos jättäen jälkeen tumman savupilven.

Aila, Ida ja Vilma 9e